21/4/11

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΩΝ

ΚΑΙ ΟΜΩΣ……. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Η Μ.Κ.Ο. ¨ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.¨ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .

Η Μ.Κ.Ο. «ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. » ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους όσους ανταποκρίθηκαν και στήριξαν και φέτος το εθελοντικό πρόγραμμα ¨Αλληλεγγύης¨ οικογενειών, προσφέροντας από το υστέρημα τους τρόφιμα και ρούχα.

Προσφέραμε όλοι μαζί ένα Πασχαλιάτικο τραπέζι χαράς και ελπίδας δίνοντας το καλύτερο δυνατό παράδειγμα ανθρωπιάς ιδιαίτερα τώρα που οι οικονομικές συγκυρίες έχουν συμπιέσει τα οικονομικά όλων μας .

Θέλουμε να είστε βέβαιοι , ότι καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια με τα μέσα που διαθέτουμε ως εθελοντές ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Βοήθεια που συγκεντρώθηκε σε τρόφιμα και ρούχα παραδόθηκε σε 16 οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και περιλαμβάνει κυρίως περιπτώσεις συνανθρώπων με πολύτεκνες οικογένειες, με περιπτώσεις συμπολιτών μας που φροντίζουν άτομα με ειδικές ανάγκες και συμπολίτες μας που από την οικονομική κρίση βρέθηκαν παροδικά σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Επίσης έχουμε υπό την προστασία μας και ηλικιωμένους συνανθρώπους μας που προσπαθούν μόνοι τους με μια πενιχρή σύνταξη και χωρίς να έχουν κανέναν συγγενή τους εν ζωή για να σταθούν στα πόδια τους.

Τα στοιχεία των οικογενειών για λόγους δεοντολογίας δεν δημοσιεύονται, είναι όμως στη διάθεση όποιου επιθυμεί να προσφέρει οποιαδήποτε μορφή βοήθειας , αρκεί να έρθει σε επαφή με την Μ.Κ.Ο. ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. .

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε για λογαριασμό των οικογενειών τους ανώνυμους συμπολίτες μας που προσέφεραν τρόφιμα και ρούχα αλλά και τους κ.κ. Χρύσα Ραδιώτη , Σπυριδούλα Καπετανάκη , Μαίρη Πηγαδιώτου , Ρένο Ψήτο, Φωτεινή Κλαράκη , Σάββα Ανδρεάδη , Ιωάννη Κουρνέτα , Μίνα Μπαιζάνου , Έλμα Γάλλη, Νίκο Παπαδόπουλο, Σταυρούλα Βανικιώτη, Βασιλική Γοργάκη, Ελένη Μαδούρου και Βασιλική Θώδα.