11/4/11

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ



Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας της Μ.Κ.Ο. ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α., συμμετείχαν την Δευτέρα 4 Απριλίου 2011, σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την Πολιτική Προστασία, Αντιστράτηγος της Π.Υ. ε.α. κ. Στέλιος Κανέλλος με θέμα την ενεργή συμμετοχή των εθελοντικών οργανώσεων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου αλλά και τον συντονισμό κοινής δράσης στα θέματα Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Περιστερίου.

Κατά την συνάντηση τέθηκαν διάφορα θέματα από την πλευρά του Δήμου, που αφορούν την ανάπτυξη του εθελοντισμού στην πόλη του Περιστερίου, τη συνεργασία των εθελοντικών ομάδων και την ανάληψη προληπτικών δράσεων. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος των Εθελοντών της Μ.Κ.Ο. ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. κ. Παναγιώτης Μαργαρώνης, ζήτησε την συμβολή του Δήμου Περιστερίου και την συνεργασία σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την εκπαίδευση των Εθελοντών και αναμένει τις επόμενες συναντήσεις προκειμένου να κατατεθούν κοινές προτάσεις που θα συμβάλουν στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Περιστερίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια είναι η πρώτη φορά που συγκαλείτε τέτοια σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας με Εθελοντές και είναι σίγουρα ένα θετικό βήμα που συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής στην Πόλη μας .

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Προϊστάμενος του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Περιστερίου κ.Πέτρος Σιαμάντης, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Π. κ.Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, ο Πρόεδρος της Λέσχης «4Χ4» Περιστερίου κ.Αθανάσιος Λασκούδης μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτριο Θεοδώρου, ο Πρόεδρος της ΕΕΕΔΕΑ κ.Γεώργιος Κασφίκης και ο Συντονιστής της Εθελοντικής Ομάδας «Έλληνες Ενεργοί Πολίτες» κ .Στάθης Διομήδης.