20/3/12

Η ¨ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.¨ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ

Η  ¨ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.¨ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ
 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.


Η  «ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. » συνεχίζει το πρόγραμμα ¨Αλληλεγγύης¨ οικογενειών που χρειάζονται στήριξη, προκειμένου να ανακουφιστούν έστω και προσωρινά, ειδικά τώρα που πλησιάζουν εορτές.

Χάρη στην δική σας συνεισφορά καταφέραμε το τελευταίο διάστημα να συγκεντρώσουμε ρούχα και τρόφιμα καθώς και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Βοηθήσαμε δεκάδες συνανθρώπους μας και συνεχίζουμε. Η βοήθεια αυτή είναι σε πολλές περιπτώσεις κρίσιμη και ουσιαστική, στόχος μας είναι να κρατήσουμε σε αξιοπρεπή επίπεδο μέσα στα καταλύματα που έχουν, τους συμπολίτες μας ώστε να μην δημιουργηθούν νέοι άστεγοι, σε πολλές των περιπτώσεων η κατάσταση είναι οριακή.

Οποιαδήποτε συνεισφορά είναι πολύτιμη. Είμαστε υποχρεωμένοι να τονίσουμε ότι το επίπεδο προσφοράς έχει αυξηθεί , ¨η αλληλεγγύη¨ ως έννοια αλλά και ως πράξη στον Έλληνα που δοκιμάζετε σκληρά είναι ίσως στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών.

Ο Πρόεδρος κάνει έκκληση σε όλους να μην επιτρέψουμε στην οικονομική κρίση, να επηρεάσει την ανθρωπιά μας. ¨Η κρίση μας έχει επηρεάσει όλους. Κάποιοι από εμάς όμως έχουν ξεπεράσει τα λεπτά όρια που υπάρχουν ανάμεσα σε μια κανονική μέχρι πριν από λίγο ζωή και την καθημερινή πάλη για αξιοπρεπή επιβίωση. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η αλληλοστήριξη, η οργάνωση μεταξύ των πολιτών, η παροχή βοήθειας στον συνάνθρωπο. Κινήσεις όπως το κίνημα της Πατάτας δείχνουν το δρόμο. Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει ή να θίγονται συμφέροντα , όταν όμως ένας από εμάς δεν έχει να προσφέρει τα απαραίτητα στο παιδί του τότε όλα αυτά παίρνουν αξία.

Την αξία της επιβίωσης.


Τι ζητάμε απλό.


Μια μικρή βοήθεια.


Τόσο μικρή που όλοι μπορούμε να προσφέρουμε.


Μια μικρή σακούλα με 3 ή 4 βασικά πράγματα.

Είμαι βέβαιος ότι όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε το ελάχιστο.

Είμαι βέβαιος ,ότι όλοι μπορούμε να προσφέρουμε λίγη βοήθεια και σίγουρα δεν θα μας λείψουν από το δικό μας τραπέζι .

Ας δώσουμε και ας προσφέρουμε λίγη χαρά σε αυτές τις οικογένειες .

Μην επιτρέψετε να χαθεί η ανθρωπιά μας .

Συγκεντρώνουμε και ζητάμε τα παρακάτω τρόφιμα πρώτης ανάγκης :

• ΟΣΠΡΙΑ

• ΖΥΜΑΡΙΚΑ

• ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ

• ΛΑΔΙ

• ΒΟΥΤΥΡΟ

• ΓΑΛΑ ΤΥΠΟΥ ΕΒΑΠΟΡΕ

• ΖΑΧΑΡΗ

• ΚΑΦΕΣ

• ΑΛΕΥΡΙ

• ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΜΑΚΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ

• ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΡΟΥΧΑ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ( ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ )



Τα τρόφιμα και τα ρούχα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε οικογένειες τις οποίες τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει και στηρίζει η  «ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. » ενώ παράλληλα συνεχίζει και καταγράφει περιπτώσεις οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα ώστε να λάβουν και αυτές την βοήθεια .

Μπορείτε και εσείς να συνεισφέρετε στην προσπάθεια ανακούφισης .

Μέχρι και την 10η Απριλίου Μεγάλη Τρίτη 2012 μπορείτε να προσφέρετε τα τρόφιμα στα γραφεία μας όπου είναι και τόπος συγκέντρωσης της βοήθειας .

Τα γραφεία μας λειτουργούν καθημερινά εκτός σαββατοκύριακου από τις 19.30 έως και τις 22.00 στην οδό Ρούσβελτ 17 στο Περιστέρι.

Κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να παραλάβουμε τρόφιμα και ρούχα , το πρωί ή το μεσημέρι .

Πληροφορίες στο 210-57.86.870  6944-380335 ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και στο kipoda@kipoda.gr