9/11/13

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ 1 ΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ



Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας της ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. συμμετείχαν στον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου που διοργάνωσε ο Δήμος Περιστερίου την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 προσφέροντας τις υπηρεσίες τους για την διασφάλιση των χιλιάδων πολιτών που συμμετείχαν στην διαδρομή των 10 χιλιομέτρων.
Η διαδρομή ήταν μια ευχάριστη περιήγηση στην όμορφη πόλη μας όλων των συμμετεχόντων και οι εθελοντές μας συμμετείχαν μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη προκειμένου να στηρίξουμε και εμείς αυτό το μεγάλο εγχείρημα που για πρώτη φορά διεξήχθη στην πόλη μας με μεγάλη επιτυχία.
Να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στην Εθελοντική μας Ομάδα η οποία λειτούργησε ως προπομπός ασφάλειας στους δρομείς σε όλη την διαδρομή.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η οργάνωση που συντονίσθηκε με συσκέψεις στο Δημαρχείο με την συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων ήταν υψηλού επιπέδου, η συνεργασία ήταν άψογη και η ασφαλής συμμετοχή των δρομέων επιτεύχθηκε λόγο της εμπειρίας που υπάρχει στον Δήμο Περιστερίου από μεγάλες και επιτυχημένες διοργανώσεις διαφόρων εκδηλώσεων.