20/4/12

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ¨ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.¨

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ¨ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.¨ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .


Η «ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. » ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους όσους ανταποκρίθηκαν και στήριξαν το πρόγραμμα ¨Αλληλεγγύης¨ οικογενειών προσφέροντας από το υστέρημα τους τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Θέλουμε να είστε βέβαιοι, ότι καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια με τα μέσα που διαθέτουμε ως εθελοντές και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι προσφορές αυτές είναι δωρεά από συμπολίτες μας, σε αυτό το σημείο πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, έναν συμπολίτη μας ο οποίος με την ιδιαίτερη ευαισθησία του προσέφερε μεγάλη ποσότητα τροφίμων ( από όσπρια , ζυμαρικά , γάλα , ζάχαρη , μπισκότα, παιδικές τροφές μέχρι και λάδι) φροντίζοντας να απαλύνει , να στηρίξει και να συμπαρασταθεί σε άγνωστες για αυτόν οικογένειες και άτομα . Ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει ¨ανώνυμος¨, εμείς και κυρίως οι συνάνθρωποι μας που δέχθηκαν την βοήθεια τον ευχαριστούμε ξανά από καρδιάς, κάλυψε με την ευγενική του προσφορά με το παραπάνω το πασχαλινό τραπέζι και όχι μόνο.

Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε Τρόφιμα , Ρούχα και ότι άλλο μπορεί να είναι απαραίτητο και χρήσιμο. Η Προσπάθεια δεν σταματά συνεχίζεται …………..

Η Βοήθεια που συγκεντρώθηκε σε τρόφιμα , ρούχα , παιχνίδια και άλλα είδη πρώτης ανάγκης , παραδόθηκε σε 25 οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και περιλαμβάνει, περιπτώσεις συνανθρώπων με πολύτεκνες οικογένειες, περιπτώσεις συμπολιτών μας που φροντίζουν άτομα με ειδικές ανάγκες και συμπολίτες μας που από την οικονομική κρίση βρέθηκαν παροδικά σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Επίσης έχουμε υπό την προστασία μας και ηλικιωμένους συνανθρώπους μας που προσπαθούν μόνοι τους με μια πενιχρή σύνταξη και χωρίς να έχουν κανέναν συγγενή τους εν ζωή για να σταθούν στα πόδια τους.

Από όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας , τους συμπολίτες μας , τους γείτονες μας , τους φίλους μας , τους ηλικιωμένους , τους αγωνιστές της καθημερινότητας σας μεταφέρουμε πραγματικές Ευχές ¨Χριστός Ανέστη¨ .

Ευχές από Καρδιάς γιατί χωρίς την δική σας συμπαράσταση θα ήταν δύσκολο για όλους.

Ευχές

από 25 οικογένειες

από 19 παιδιά ηλικίας κάτω των 17 ετών

από 4 παιδία ηλικίας κάτω των 4 ετών

από 3 παιδιά με ειδικές ικανότητες

από 54 ενήλικες ηλικίας από 23 ετών μέχρι και 87 ετών

συνολικά από 78 άτομα

ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς .

Τα στοιχεία των οικογενειών για λόγους δεοντολογίας δεν δημοσιεύονται, είναι όμως στη διάθεση όποιου επιθυμεί να προσφέρει οποιαδήποτε μορφή βοήθειας , αρκεί να έρθει σε επαφή με την ¨ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.¨ .

Αισθανόμαστε ξανά την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε για λογαριασμό των οικογενειών τους συμπολίτες μας που προσέφεραν τρόφιμα αλλά και όλους αυτούς που ήρθαν και δήλωσαν ότι επιθυμούν να συνδράμουν με διάφορους τρόπους όπως μπορεί ο καθένας ξεχωριστά.


Πληροφορίες στο 210-57.86.870 και στην ηλεκτρονική μας σελίδα, στο δια-δίκτυο www.kipoda.gr .