5/1/12

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. ¨ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.¨ ΜΕ ΤΗΝ Μ.Κ.Ο. ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ KAI ΥΠΗΡΕΣΙΑ SILVER ALERT

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. ¨ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.¨

ΜΕ ΤΗΝ Μ.Κ.Ο. ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ

ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

SILVER ALERT

ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ



Η Μ.Κ.Ο. «ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.», συμμετέχει πλέον ενεργά και συνεργάζεται στο σύστημα αναζήτησης της Μ.Κ.Ο. Γραμμή Ζωής Silver Alert μια κοινωνική υπηρεσία αναζήτησης Ηλικιωμένων Προσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Το σύστημα εκδίδει προειδοποιήσεις για εξαφανισμένα Ηλικιωμένα Πρόσωπα υπό την μορφή Αφίσας ή βίντεο με φωτογραφία και τα απαραίτητα στοιχεία του ατόμου και στηρίζετε στην δική σας βοήθεια για την συλλογή πληροφοριών ώστε να εντοπισθεί.

Η Μ.Κ.Ο. «ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.», και συγκεκριμένα οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας της Μ.Κ.Ο. ¨ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.¨ , θα συνεργάζονται τόσο στον τομέα της συλλογής πληροφοριών όσο και σε επιχειρήσεις αναζήτησης και έρευνας. Ταυτόχρονα από την ιστοσελίδα μας www.kipoda.gr και το blog http://kipoda.blogspot.com/ θα δημοσιεύουμε τις σχετικές Αφίσες και Βίντεο.

Στόχος του κοινωνικού προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση όλων και η άμεση στήριξη των συνανθρώπων μας της τρίτης ηλικίας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και έχουν χαθεί από την οικογενειακή εστία τους .

Μπορείτε να Βοηθήσετε και εσείς .

Με έναν απλό τρόπο, δώστε προσοχή εάν εντοπίσετε ένα άτομο που δείχνει χαμένο , προσέξτε τα χαρακτηριστικά του. Επικοινωνήστε άμεσα με την γραμμή του silber alert sos 1065 και μεταδώστε την πληροφορία.



Επιπλέον τηλέφωνα άμεσης ανάγκης :

ΣΟΣ 1065 , 210-5786870 , 6944-380335