21/4/12

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΓΛΥΚΥΤΑΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ

ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ , ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΑ , ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ , ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ .


ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΤΟΥ κ. ΜΠΕΓΙΑ ΜΙΛΤΙΑΔΗ
ΚΗΦΙΣΟΥ 14 – ΑΙΓΑΛΕΩ ( ΠΡΩΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ )
 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 6974-076228




ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ SILVER ALERT

20/4/12

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ¨ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.¨

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ¨ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.¨ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .


Η «ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. » ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους όσους ανταποκρίθηκαν και στήριξαν το πρόγραμμα ¨Αλληλεγγύης¨ οικογενειών προσφέροντας από το υστέρημα τους τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Θέλουμε να είστε βέβαιοι, ότι καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια με τα μέσα που διαθέτουμε ως εθελοντές και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι προσφορές αυτές είναι δωρεά από συμπολίτες μας, σε αυτό το σημείο πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, έναν συμπολίτη μας ο οποίος με την ιδιαίτερη ευαισθησία του προσέφερε μεγάλη ποσότητα τροφίμων ( από όσπρια , ζυμαρικά , γάλα , ζάχαρη , μπισκότα, παιδικές τροφές μέχρι και λάδι) φροντίζοντας να απαλύνει , να στηρίξει και να συμπαρασταθεί σε άγνωστες για αυτόν οικογένειες και άτομα . Ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει ¨ανώνυμος¨, εμείς και κυρίως οι συνάνθρωποι μας που δέχθηκαν την βοήθεια τον ευχαριστούμε ξανά από καρδιάς, κάλυψε με την ευγενική του προσφορά με το παραπάνω το πασχαλινό τραπέζι και όχι μόνο.

Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε Τρόφιμα , Ρούχα και ότι άλλο μπορεί να είναι απαραίτητο και χρήσιμο. Η Προσπάθεια δεν σταματά συνεχίζεται …………..

Η Βοήθεια που συγκεντρώθηκε σε τρόφιμα , ρούχα , παιχνίδια και άλλα είδη πρώτης ανάγκης , παραδόθηκε σε 25 οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και περιλαμβάνει, περιπτώσεις συνανθρώπων με πολύτεκνες οικογένειες, περιπτώσεις συμπολιτών μας που φροντίζουν άτομα με ειδικές ανάγκες και συμπολίτες μας που από την οικονομική κρίση βρέθηκαν παροδικά σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Επίσης έχουμε υπό την προστασία μας και ηλικιωμένους συνανθρώπους μας που προσπαθούν μόνοι τους με μια πενιχρή σύνταξη και χωρίς να έχουν κανέναν συγγενή τους εν ζωή για να σταθούν στα πόδια τους.

Από όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας , τους συμπολίτες μας , τους γείτονες μας , τους φίλους μας , τους ηλικιωμένους , τους αγωνιστές της καθημερινότητας σας μεταφέρουμε πραγματικές Ευχές ¨Χριστός Ανέστη¨ .

Ευχές από Καρδιάς γιατί χωρίς την δική σας συμπαράσταση θα ήταν δύσκολο για όλους.

Ευχές

από 25 οικογένειες

από 19 παιδιά ηλικίας κάτω των 17 ετών

από 4 παιδία ηλικίας κάτω των 4 ετών

από 3 παιδιά με ειδικές ικανότητες

από 54 ενήλικες ηλικίας από 23 ετών μέχρι και 87 ετών

συνολικά από 78 άτομα

ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς .

Τα στοιχεία των οικογενειών για λόγους δεοντολογίας δεν δημοσιεύονται, είναι όμως στη διάθεση όποιου επιθυμεί να προσφέρει οποιαδήποτε μορφή βοήθειας , αρκεί να έρθει σε επαφή με την ¨ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.¨ .

Αισθανόμαστε ξανά την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε για λογαριασμό των οικογενειών τους συμπολίτες μας που προσέφεραν τρόφιμα αλλά και όλους αυτούς που ήρθαν και δήλωσαν ότι επιθυμούν να συνδράμουν με διάφορους τρόπους όπως μπορεί ο καθένας ξεχωριστά.


Πληροφορίες στο 210-57.86.870 και στην ηλεκτρονική μας σελίδα, στο δια-δίκτυο www.kipoda.gr .







9/4/12

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ 9-4-2012

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ
ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

Απο το μεσημέρι της Μεγ.Δευτέρας μέχρι και τα ξημερώματα της Μεγ.Τρίτης
προσοχή εκτός απο πιθανή καταιγίδα και ισχυρές ριπές ανέμου .
Βροχές και έντονες καταιγίδες το επόμενο εξάωρο στην Αργολίδα, την Κορινθία, την Βοιωτία, την Φθιώτιδα, την Φωκίδα, την Εύβοια, τις Δυτικές Κυκλάδες και κυρίως την Αττική και μέχρι το τέλος του εξαώρου στις υπόλοιπες Κυκλάδες, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάννησα. Τα φαινόμενα αυτά θα συνοδεύονται κατά τόπους από θυελλώδεις άνεμους και μεγάλα ποσά υετού.


Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) εφιστά την προσοχή των πολιτών και τους συστήνει όπως προβούν στις παρακάτω ενέργειες:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΟΠΩΣ ΠΑΓΕΤΟΣ ή ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

1. Να ενημερωθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τα ΜΜΕ για την επικρατούσα κατάσταση σχετικά με τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου και να λάβουν υπ’ όψιν, ανάλογα µε τον προορισµό τους, το είδος των καιρικών φαινομένων που ενδέχεται να συναντήσουν (χιόνι, παγετός, χαλάζι, βροχόπτωση, κλπ.)

2. Να προγραμματίζουν τη μετακίνηση τους έτσι, ώστε να µη συµπίπτει µε την αιχµή των καιρικών φαινομένων

3. Εάν είναι απαραίτητο να μετακινηθούν πεζοί, να φορούν τα κατάλληλα ρούχα και παπούτσια

4. Να ελέγχουν την κατάσταση του αυτοκινήτου τους, προτού επιχειρήσουν οποιαδήποτε μετακίνηση

5. Όταν είναι απαραίτητο να μετακινούνται με αυτοκίνητο, οφείλουν να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες. Να ταξιδεύουν κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Να προτιμούν τους κεντρικούς δρόμους και να ενημερώνουν τους οικείους τους για τη διαδρομή που θα κάνουν. Εάν μετακινούνται στην πόλη να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς

6. Να μην εγκαταλείπονται τα οχήματα, σε καμιά άλλη περίπτωση εκτός από αυτήν όπου τούτο ζητείται από τους εκπροσώπους των αρμόδιων κρατικών φορέων που έχουν την ευθύνη της διάσωσης

7. Σε καμιά περίπτωση να μην αγγίζονται ηλεκτρικά καλώδια που έχουν πέσει στο έδαφος

8. Να προστατεύονται οι σωληνώσεις του νερού απέναντι στον παγετό



8/4/12

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΩΝ

Η ¨ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.¨ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.

Η «ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. » συνεχίζει το πρόγραμμα ¨Αλληλεγγύης¨ οικογενειών που χρειάζονται στήριξη, προκειμένου να ανακουφιστούν έστω και προσωρινά, ειδικά τώρα που πλησιάζουν εορτές.
Xάρη στην δική σας συνεισφορά καταφέραμε το τελευταίο διάστημα να συγκεντρώσουμε ρούχα και τρόφιμα καθώς και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Βοηθήσαμε δεκάδες συνανθρώπους μας και συνεχίζουμε. Η βοήθεια αυτή είναι σε πολλές περιπτώσεις κρίσιμη και ουσιαστική, στόχος μας είναι να κρατήσουμε σε αξιοπρεπή επίπεδο μέσα στα καταλύματα που έχουν, τους συμπολίτες μας ώστε να μην δημιουργηθούν νέοι άστεγοι, σε πολλές των περιπτώσεων η κατάσταση είναι οριακή.
Οποιαδήποτε συνεισφορά είναι πολύτιμη. Είμαστε υποχρεωμένοι να τονίσουμε ότι το επίπεδο προσφοράς έχει αυξηθεί , ¨η αλληλεγγύη¨ ως έννοια αλλά και ως πράξη στον Έλληνα που δοκιμάζετε σκληρά είναι ίσως στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών.
Κάνουμε έκκληση σε όλους να μην επιτρέψουμε στην οικονομική κρίση, να επηρεάσει την ανθρωπιά μας. ¨Η κρίση μας έχει επηρεάσει όλους. Κάποιοι από εμάς όμως έχουν ξεπεράσει τα λεπτά όρια που υπάρχουν ανάμεσα σε μια κανονική μέχρι πριν από λίγο ζωή και την καθημερινή πάλη για αξιοπρεπή επιβίωση. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η αλληλοστήριξη, η οργάνωση μεταξύ των πολιτών, η παροχή βοήθειας στον συνάνθρωπο. Κινήσεις όπως το κίνημα της Πατάτας δείχνουν το δρόμο. Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει ή να θίγονται συμφέροντα , όταν όμως ένας από εμάς δεν έχει να προσφέρει τα απαραίτητα στο παιδί του τότε όλα αυτά παίρνουν αξία.
Την αξία της επιβίωσης.

Τι ζητάμε απλό.

Μια μικρή βοήθεια.

Τόσο μικρή που όλοι μπορούμε να προσφέρουμε.

Μια μικρή σακούλα με 3 ή 4 βασικά πράγματα.

Είμαι βέβαιος ότι όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε το ελάχιστο.

Είμαι βέβαιος ,ότι όλοι μπορούμε να προσφέρουμε λίγη βοήθεια και σίγουρα δεν θα μας λείψουν από το δικό μας τραπέζι .

Ας δώσουμε και ας προσφέρουμε λίγη χαρά σε αυτές τις οικογένειες .

Μην επιτρέψετε να χαθεί η ανθρωπιά μας .
Συγκεντρώνουμε και ζητάμε τα παρακάτω τρόφιμα πρώτης ανάγκης :
• ΟΣΠΡΙΑ
• ΖΥΜΑΡΙΚΑ
• ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ
• ΛΑΔΙ
• ΒΟΥΤΥΡΟ
• ΓΑΛΑ ΤΥΠΟΥ ΕΒΑΠΟΡΕ
• ΖΑΧΑΡΗ
• ΚΑΦΕΣ
• ΑΛΕΥΡΙ
• ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΜΑΚΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ


• ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΡΟΥΧΑ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ( ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ )